Media

Arhiepiscopia Dunării de Jos

Link Transmisii live

TRINITAS TV

Posturi de radio creștin ortodoxe

Vă atașăm mai jos linkuri către posturi de radio ortodoxe. Pentru a asculta dați click pe link-ul dorit.

1. Radio Trinitas

http://www.radiotrinitas.ro/live/  Radio Trinitas este postul de radio al Patriarhiei Române şi contribuie la susţinerea activităţii cultural-misionare a Bisericii Ortodoxe Române. Mulțumim!

2. Radio Doxologia

http://doxologia.ro/radio-doxologia Radio Doxologia. Mulțumim portalului Doxologia în cadrul caruia funcţionează acest post de radio, prin intermediul căruia sunt transmise permanent toate slujbele religioase de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, ocazional sunt difuzate în direct evenimente importante, precum conferinţe, concerte, iar în restul timpului rulează un playlist de muzică bisericească, tradiţional românească, cultă ş.a.

3. Ortodox Radio

http://www.ortodoxradio.ro/asculta.html sau pentru telefon alegeți Live Streaming de aici: http://m.ortodoxradio.ro  Ortodox Radio. Mănăstirea Putna susține acest post de radio iar grila de programe cuprinde și transmisuni în direct a Sfintelor Slujbe de la acesta mănastire. Mulțumim și noi pentru că avem posibilitatea de a le asculta!

4. Radio Ortodox Mărturie Athonită – Sfântul Munte Athos

https://marturieathonita.ro/radio-marturie-athonita/ Radio Ortodox Mărturie Athonită – Sfântul Munte Athos Dragostea de aproapele, dar mai ales cea de Adevăr, de Adevărul dumnezeiesc revelat în Persoana Cuvântului întrupat, Hristos Dumnezeul nostru, a mișcat inimile părinților athoniți  spre a se pleca rugăminții tot mai multor credincioși de a putea fi ascultați, chiar și în spațiul digital.